Torg & Marknader

 

Aktuella marknader under sommaren v.26-33: 

Varbergs Torg: Onsdagar och Lördagar  8.00-14.00

Köinge:  Udda veckor torsdagar 13.00-17.00

Älvsered:  Torsdag 7 Juli  12.30-17.00

Under året finns vi på flera torg och marknader runt om i vår närhet.

På Varbergs torg och på Bonnatorget i Köinge är vi nästan alltid. Dessutom medverkar vi på marknader i Burseryd, Hyltebruk, Älvsered och Harplinge. Vilka varor vi säljer på torg och marknader varierar framförallt efter säsong och tillgång men också från gång till gång.

Under sommarmånaderna utökar vi vårt sortiment för grillen med många olika smaker på grillkorv och färdigmarinerat kött. Under hösten dyker det upp vilt av olika slag i vår kyldisk, ibland älg, vildsvin och hjort. Inför jul frestar vi med många av julbordets läckerheter. Julskinkor, korvar, pastejer, köttbullar och mycket mer!

Nedanför här kan ni läsa lite om respektive plats och finna mer info.

Köinges bonnatorg

Köinges bonnatorg är ett kooperativt projekt för en levande landsbygd. Ett gemensamt projekt för landsbygdsutveckling mellan Falkenbergs Kommun, Köinge Lantmän, Gudmundsgården och flera andra mathantverkare. Torsdagar från Februari till December mellan 13.00 – 17.30 finns vi på plats med vår vagn fylld av våra produkter. Välkomna att handla vårt fina kött och våra delikatesser utanför Lantmännen i Köinge.

Varbergs torg

Varje Lördag mellan Februari och December klockan 8.00 – 14-00 finns vi med vår vagn på fina Varbergs torg. Välkomna att handla vårt kött och charkdelikatesser. Då vi arbetar hantverks-mässigt och småskaligt kan vårt sortiment variera. Under sommarmånaderna har vi mycket som passar särskilt bra för den som vill grilla – många sorters grillkorvar och marinerat kött. Framåt jul är vagnen välfylld med godsaker för ditt julbord. Tveka inte att fråga efter dina favoriter!

Älvsered

Älvsered är också nytt för oss, men vi älskar att få lära känna nya kunder och att få komma ut. Den 2:e fredagen i månaden befinner vi oss vid Älvsered Lantmän mellan 12.30 – 17.30

Burseryd

Burseryds Bonnatorg äger rum den sista fredagen i månaden från Mars till December mellan 12.00 – 17.00. Vi står givetvis redo med vår välfyllda charkvagn utanför Burseryds Lantmän tillsammans med flera andra utställare. Tveka inte att besöka oss för härliga gårdsdelikatesser samt korv och underhållning.

Hyltebruk

Hylte Lantmän. Vilket fantastiskt ställe vi fastnade för direkt, så vi valde att fortsätta. 1:a fredagen i månaden är vi på plats mellan 12.00 – 17.30

Hyltebruk

Hylte Lantmän. Vilket fantastiskt ställe vi fastnade för direkt, så vi valde att fortsätta. 1:a fredagen i månaden är vi på plats mellan 12.00 – 17.30