Jul på Gudmundsgården

 

Jultiden är en av våra stora högtider på gården. Vi vill hjälpa alla våra kära kunder med att få det perfekta julbordet. Vi tillverkar flera olika sorters prinskorv, syltor, julkorv, leverpastej, julskinkor och mycket mer.

Glöm inte bort att beställa din julskinka i god tid.

Öppettider i jul

Tillaga Julskinkan

 

5 tips för en God Jul.

 

. Kött- och Charkdelikatesser från Gudmundsgården.

.. Julskinkan med kärntemperatur 66 grader (de sista 2 graderna jobbar sig upp själv efter uttagning. Ugnstemperatur inte mer än 125 grader för att minska viktförlusten.

... Skinkan med rätt saltsmak: salthalten i julskinkan är lik som i våran rökta påläggsskinka. Det betyder, om du kokar skinkan ska du tillfoga salt till vattnet. Om du ugnsbakar skinkan lägg den en kort stund i vatten (undantag Skåningar!)

.... Ta inte bort nätet innan skinkan är kyld ner på 6 grader.

..... Om allt skulle gå fel, ha en krisflaska i beredskap!

 

God jul!

Julmarknader

Under jultiden befinner vi oss runt om för att ge alla en möjlighet att få njuta av våra delikatesser på julbordet. Sortimentet är utökat och vi har någonting för alla. Vi brukar besöka Tjolöholm Slott, Lilla Böslid, Halmstad Slott, Varbergs Jul & mycket mer.
Mer information angående tid och plats hittar ni under Torg & Marknader.