Allt från ”Korv” till ”Kurser”

Det underbara med våran lilla gård är, att det knappast finns några begränsningar att utveckla sig. Från ”korv” till ”kurser”, från ”bryggning” till ”bifftomat”, allt är möjligt. Och just nu anpassa sig Gudmundsgården till det växande behovet hos det svenska folket, att äta ”grönt”.

I vart nya växthus kommer vi att odla nästan bort glömda gamla sorter av olika växter, tex. Paprika, chili, gurka, äggplanta och tomater. Och att varan kära väninna Margaretha (Mariebergs Gårdsbutik) kunde hjälper oss med hennes stora kunskap om ”gamla sorter” och deras odling, är extra motiverande. Men varför hon tycker, att bifftomaten ”Duce Italiano” passar bra för mig, kan jag inte fatta. Men vi avvaktar, hur den tomaten kommer att se ut.


Om allt växer, som förväntat, kan vi erbjuda vara kunder under säsongen ett rikligt sortiment med alla möjliga ”udda” grönsaker, till vara grilldelikatesser. Och för att hålla sig till det ”gröna”, erbjuder Gudmundsgården under vecka 17. på ”surkål” 20% rabatt.

 


Välkomna till Gudmundsgården!